Login


Ny bruger

Forside

Vælg kortserie

Ønskede serier
Nyheder
Kontakt
Om siden

Om bytsamlekort.dk

Denne side er dedikeret til, at du på en nem og overskuelig måde, kan finde andre og bytte samlekort med.

Vi tilbyder via denne side udelukkende at skabe kontakt mellem personer der ønsker at bytte samlekort.
Vi udstiller ingen informationer om de enkelte brugere til andre brugere ud over deres brugernavn, og de kortlister brugerne selv har indtastet.
Hvad den enkelte bruger gør efter der er skabt kontakt til en anden bruger er alene den enkelte brugers ansvar. Vi tager derfor ikke ansvar for hvis en bruger snyder andre brugere, men hører selvfølgelig gerne herom så vi kan fjerne pågældende brugere fra siden.

Vi har ingen relation til de kortserier der er at finde på siden, og har ofte ingen eller kun ringe kendskab til de enkelte serier. Derfor er vi ofte afhængige af brugerne til at sende os kortlister og komme med rettelser hvis der er fejl.

Siden er oprettet og kører som et hobby projekt ved siden af vores normale arbejde, så der kan forekomme perioder hvor der ikke sker så meget nyt på siden, og der kan forekomme lange svartider på henvendelser.

Serier
Før man går i gang med at bruge siden, skal man vælge en kort serie.
Den valgte serie kan til enhver tid ses øverst på siden, og man kan nemt skifte til en anden serie via menu punktet "Vælg anden serie".
De serier der er på siden er lagt på ud fra ønsker fra sidens brugere. Der bliver løbende lagt flere serier på. Man kan følge ønskede serier via menu punktet "Ønskede serier", og selv ønske andre serier herfra.

Bruger konto
For at bruge siden fuldt ud, skal man oprette en bruger konto på siden. Dette er så man kan registrere de kort man gerne vil bytte med. Så er det nemmere for både dig og andre at finde nogen der er gode at bytte med. Siden har sit eget samtalesystem, så det er ikke nødvendigt at udstille sin E-mail eller rigtige adresse.
Via menupunket 'Min konto' kan du opdaterer dine oplysninger og instillinger, ændre dit password og E-mail adresse, eller helt lukke din konto, hvis du mod forventning ikke længere ønsker at bruge siden.

Byttere
Når man er logget ind, kan man via linket 'Mine byttere' i menu'en til venstre udvælge de kort man ønsker at bytte med. På den måde kan andre brugere let finde dig via søgefunktionen, hvis de står og mangler netop de kort du har i overskud.

Kort du mangler
Når man er logget ind, kan man via linket 'Kort jeg mangler' i menu'en til venstre udvælge de kort man mangler. Gør man dette kan man fremover søge efter disse kort med et simpelt klik. Samtidig kan andre brugere også se om de har nogle kort du mangler, og dermed gøre det nemmere at finde en der er god at bytte kort med.

Søgning
Siden har en søgefunktion, hvor man udvælger de kort man leder efter, og derefter får man præsenteret de brugere der har de, eller nogen af de kort, man leder efter. Herefter er det muligt at skrive en privat besked til brugeren, og dermed skabe kontakt.
Har man udvalgt de kort man mangler, kan man med et klik søge efter disse kort, og dermed gøre søgningen endnu simplere.
Det er også muligt at søge efter kort andre brugere mangler. Hvis man f.eks. selv har mange byttere og vil finde brugere der mangler netop disse kort. Også her kan man med et klik søge på de kort man har som byttere.
Vi giver også muligheden for at lave en hurtig "Bedste match" søgning. Denne søgning ser både på hvilke brugere der har de kort du mangler, men også om du har kort som de andre brugere mangler. Som resultat får man en sorteret liste over brugere der vil give den bedste byttehandel for begge parter.

Du har også muligheden for at benytte dig af vores automatiske søgning. Det virker ganske enkelt sådan, at hvis nogen af de kort du mangler bliver tilgængelige som byttere, vil du automatisk få en mail tilsendt om dette!
Du kan aktivere den automatiske søgning via linket "Min konto".

Samtaler
Siden har sit egen samtalesystem. Når du har fundet en bruger der har nogle kort du mangler, kan du skrive en besked til brugeren, som så kan skrive tilbage til dig. På den måde kan I aftale hvordan I vil bytte jeres kort. Du vil modtage en mail fra systemet, når en anden bruger skriver til dig.
Samtalerne er helt private og kan kun ses af dig og den du skriver med, og samtidig kan den anden bruger kun se dit bruger navn. Systemet vil aldrig vidergive din E-mail eller andet om dig til andre, så det er op til dig selv, om du vil opgive adresse, E-mail eller andet til andre brugere via samtalesystemet.
Du kan altid se dine samtaler via menupunktet 'Mine samtaler' i menuen til venstre, og samtalerne er opdelt pr. bruger.

Karaktergivning
Som bruger på bytsamlekort.dk har man mulighed for at give de brugere man har snakket med en karakter for hvor gode de har været at bytte med.
På den måde kan andre se hvem der er gode at bytte med, og måske mere vigtigt, hvem der ikke er så gode.
Vi ser desværre at der er enkelte der prøver at snyde andre herinde, selvom det heldigvis sker meget sjældent, og det håber vi at kunne lukke ned for med dette karaktergivningssystem.
Når man giver en karakter kan man angive en begrundelse, hvilket vi opfordre til at man gør. Husk dog at holde en pæn tone. :)
Karaktergivningen gøres fra brugerens side, hvor man også kan se andre folks karaktergivning.
Bemærk at man kun kan give folk man har haft samtaler med en karakter.

Generel opførsel
For at alle brugere af denne side kan have en god oplevelse, forventer vi selvfølgelig at der generelt er en god tone i de beskeder man skriver til andre brugere.
Følger man at man bliver chikaneret af andre brugere kan man altid henvende sig til os via kontakt menupunktet, og så vil vi følge op på det.
Siden er, som det fremgår af navnet, et sted hvor man som udgangspunkt kan finde andre at bytte kort med. Dermed ønsker vi ikke at se folk der forsøger at bruge siden som et medie for at sælge kort, dvs. henvende sig direkte til andre brugere om at de kan købe kort. Dette kan medføre at man bliver fjernet fra siden.


Har du spørgsmål eller forslag til os, er du meget velkommen til at kontakte os via 'Kontakt' i menuen til venstre.
Det er ideen med denne side, at den skal indeholde rigtig mange kortserier, så flest mulig kan få glæde af siden, men her behøver vi jeres hjælp. Vi ved ikke så meget om de forskellige samlekort der findes derude, så hvis vi skal oprette flere serier, skal vi have oplysninger om hvilke kort der findes i de serier.
Så har du en kortserie du gerne vil have op på siden, så send os en besked, og så kan vi sammen få din ynglings kortserie på. :)